fredag 24 april 2009

Barnkulturfestival 24-26/4

Lägret på Backagården, utanför Höör, började på bästa sätt. Solen sken och det var roligt att träffa alla kompisar som man bara träffar på läger. Efter installeringen i stugan väntade korv- och hamburgargrillning. Gott!! Det tog inte många timmar förrän vi både hade uppdaterat oss om vad alla kompisar haft för sig sedan sist och skaffat oss nya kompisar. Nu ska det ätas godis och sen väntar sängen…

Efter en mycket god frukost var det dags att sätta igång med dagens aktiviteter. Vi började med att sjunga och leka tillsammans. Därefter fick vi en uppgift att utföra. Ikväll ska att uppträda. Man kan sjunga eller dansa. Berätta roliga historier eller trolla. Det är bara fantasin som sätter gränser. Vi har hela dagen på oss att fundera och träna... men det tänker vi inte göra nu för nu ska vi ut och leka!!!

Kubb, Gurka, fotboll... och VATTENKRIG!!!


Uppträdena gick bra och vi fick se många bra (och roliga) insatser. Efter detta hade vi gjort oss väl förtjänta av kvällsmackan och chokladen.


Nu har mörkert lagt sig, men det stoppar inte oss... nu ska vi ut och leka "Sillagömme".

Söndagsmorgon. Solen skiner och fåglarna kvittrar. Dagen kan inte börja bättre, men barnen vill inte gå upp. De vill inte åka hem och de ”tror” att vi inte kan tvinga dem om de ligger kvar :)

Efter frukosten var det dags att städa stugorna. Om man bortser från det traditionella bråket om vem som ska få lov att dammsuga, så gick städningen snabbt och smärtfritt. Nu väntar en skogspromenad…

3 kommentarer:

 1. Jippi! Så kul ni verkar ha det.. synd att missa.. men jag kommer med på nästa läger!! Kramar Anna

  SvaraRadera
 2. Va de låter som en rolig helg ju ; ) syn man missar så många roliga läger nu för tiden ....
  Annicka

  SvaraRadera
 3. Vilken fantastisk tur ni hade med vädret! Verkar ha varit en skönt läger.

  SvaraRadera