lördag 27 mars 2010

Övernattning hos Karolina 26-27/3 2010

Klockan 18.00 mötte Anna upp barnen utanför den stora ekporten på Karolina hus, och sen påbörjades den första ”bergsbestigningen”. Karolina bor nämligen på fjärde våningen i ett gammalt hus utan hiss. Barn och föräldrar var helt slut när de äntligen kom upp. Strax efter berättar Karolina att vi måste skriva en inköpslista så att vi vet vad vi ska köpa när vi kommer till affären, varpå barnen utbrister: Ska vi gå och handla? Då måste vi ju gå upp för trapperna en gång till!!!

I affären hittade vi vad vi behövde för att kunna laga taco och alla överlevde trapperna upp även denna gång. Väl uppe satte vi genast igång att laga maten och flytta möbler så att vi alla fick plats runt köksbordet. Då kommer Karolina på att vi måste ner i källaren för att hämta upp extrastolarna. Detta innebär att vi alla utsätts för ytterligare en ”bergsbestigning”.

Nu var vi alla riktigt hungriga och maten smakade jättebra. Den hade vi verkligen lyckats med.

Efter maten tittade vi på Let´s Dance-finalen. Vi var alla överrens om att båda var värdiga vinnare, men hälften hejade på Mattias och hälften på Claudia. I pauserna hann vi med brottning, sångstund, gitarrprovning och annat konstigt.

När programmet var slut var vi alla trötta, men det är tydligen ingen UÖ-övernattning om man inte tittar på film, så vi valde en ”favorit i repris”: Robin Hood: Men in tights.

Vid sju började vi vaknatill och klockan åtta var det full gång i lägenheten. Eftersom vi alla var hungriga var det gott med frukost. Vad sägs om mackor med Nutella? Vi sa i alla fall: Gott gotti gott gott.

Efter frukost var det dags för diskning, undanplockning, städning och Let´s Dance-favoriter. Populära klipp var Davids sketch och Mattias shownummer.

Tack för en rolig övernattning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar