lördag 16 oktober 2010

Övernattning hos Karolina 15-16/10 2010

På fredagen träffades vi hemman hos Karolina kl. 18. Det var meningen att vi skulle prata om vad vi vill ha att äta, men samtalen handlade om allt mellan himmel och jord. Vi lyckades dock komma fram till att taco är ett vinnande koncept inom Unga Örnar Oxie

Ner till affären bar det. Där hittade vi allt vi behövde till middagen och till lördagens frukost. Till och med den färgade filen fanns där!

Tillsammans satte vi igång att fixa middag. Det hackades, skivades stektes och poserades inför kameran. Vi hoppas iaf att Wilmas knivattack inte är riktig.

Efter maten var det film- & godistime. Först ut var ”Det våras för Dracula” och sen såg vi ”Djungel George”. Det är dock ingen riktig ”Unga Örnar Oxie-övernattning” om inte alla somnar innan filmen är slut. Och detta var en RIKTIG ”Unga Örnar Oxie-övernattning. Detta innebär i sin tur att sista filmen måste ses om på morgonen. Halva såg vi innan frukost och packning och andra halvan när vi väntade på att föräldrarna skulle komma.

Att tömma en luftmadrass har aldrig varit roligare, iaf om vi frågar barnen. Vem behöver karuseller när man kan ligga på en hög luftmadrass som töms på luft?!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar